Domein "The Paddock" is gelegen op een majestueuze eigendom van maar liefst 58.085m2 palend aan het Groenhovebos. De gebouwen zijn aldus omgeven door het groen en beschikt over een eigen bomenpark. Ondanks zijn gigantische omvang is de ligging van het goed zeer strategisch gelegen vlakbij de E403 Kortrijk-Brugge en nabij Torhout zelf.

Het domein is bereikbaar via drie privatieve ingangen en bestaat uit een villa met binnenzwembad, restaurant & tearoom, schuur (BJ1875) en een zadelhuis. De woning is volledig onderkelderd en beschikt over drie slaapkamers, bureel, badkamer, open keuken met leefruimte en garage.

Daarnaast hebben we de tearoom en restaurant met terras bestaande uit een professionele ingerichte keuken, een zaaloppervlakte van 110m2, sanitair en appartementje op het eerste verdiep.
De schuur (300m2) en zadelhuis kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, de schuur zelf beschikt over twee toegangspoorten.

Jules en Jeannine hebben in 2010 -na decennialang het domein en de tearoom te hebben uitgebaat- de beslissing genomen om de activeit te stoppen. "The Paddock" is alom gekend in Torhout en omstreken en een echte trekpleister voor jong en oud. Niet alleen zijn koffie op de middag maar ook de befaamde kikkerbillen werden zeer gesmaakt. Onze hulp werd ingeschakeld om hiervoor een geschikte overnemer te vinden.
 Update: lees hier alles over de succesvolle tussenkomst van KMO Vastgoed!