Maak kennis met onze makelaars.

Henry

Ontmoet Henry

Henry heeft zowel kennis in bedrijfs- als residentieel vastgoed. Zijn passie ligt echter in de nichemarkt van het bedrijfsvastgoed. Zijn diploma’s bouwkunde en vastgoed zorgden voor een goede basis, waardoor hij hét aanspreekpunt is binnen KMO vastgoed.

Simon

Ontmoet Simon

Simon specialiseert zich in bedrijfsvastgoed. Met zijn ondernemend karakter en zijn opleiding vastgoed heeft hij een stevige basis gelegd om elk bedrijf en elke klant verder te helpen met de verhuur of verkoop van zijn bedrijfspand.

Olivier

Ontmoet Olivier

Olivier is een gedegen ondernemer die intussen een mooie positie op de vastgoedmarkt heeft verworven. De bedrijfswereld is hem eigen en hij besteedt extra aandacht aan people-management. Dit trekt hij uiteraard door naar het contact met de klanten.

Laurence

Ontmoet Laurence

Laurence heeft ervaring in sales, maar heeft zich de laatste tijd vooral gericht op de verkoop en verhuur van bedrijfspanden. Met haar zelfstandig karakter en gedrevenheid staat zij klaar om elk bedrijf of klant te helpen bij de verkoop of verhuur van hun pand.

Contact

Heeft u verdere vragen of wenst u een afspraak te maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via één van onze kantoren.
*verplichte velden