Maak kennis met onze makelaars.

Olivier

Ontmoet Olivier

Olivier is een gedegen ondernemer die intussen een mooie positie op de vastgoedmarkt heeft verworven. De bedrijfswereld is hem eigen en hij besteedt extra aandacht aan people-management. Dit trekt hij uiteraard door naar het contact met de klanten.

Dick

Ontmoet Dick

Doorzettingsvermogen, een uitgebreid netwerk en nauwkeurige opvolging maken van Dick de ideale partner om u te begeleiden in het verkoop- en verhuurproces van uw bedrijfspand. Als veelzijdig ondernemer en ervaren verkoper heeft hij dan ook bewust de keuze voor bedrijfsvastgoed gemaakt.

Henry

Ontmoet Henry

Henry heeft zowel kennis in bedrijfs- als residentieel vastgoed. Zijn passie ligt echter in de nichemarkt van het bedrijfsvastgoed. Zijn diploma’s bouwkunde en vastgoed zorgden voor een goede basis, waardoor hij hét aanspreekpunt is binnen KMO vastgoed.

Simon

Ontmoet Simon

Simon specialiseert zich in bedrijfsvastgoed. Met zijn ondernemend karakter en zijn opleiding vastgoedpromotor heeft hij een stevige basis gelegd om elk bedrijf en elke klant verder te helpen met de verhuur of verkoop van zijn bedrijfspand.

Contact

Heeft u verdere vragen of wenst u een afspraak te maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via één van onze kantoren.
*verplichte velden