Dit bedrijfsgebouw werd gebouwd in 2006 in de - toen nieuw - ontwikkelde bedrijvenzone "Jagershoek" onder het beheer van de Intercommunale Leiedal. Het bedrijventerrein omvat een dertigtal bedrijven en wordt ingedeeld in drie hoofdzones zijnde Jagershoek, Dragonderdreef en Deerlijkstraat. En plus werd er een innovatieve samenwerking tussen de gemeente Anzegem en Leiedal is de wegwijzering in de industriezone eenduidig en uniform ingericht.

De locatie van het pand is alleszins een enorme troef dankzij de onmiddellijke nabijheid van de E17 Kortrijk - Gent via de Vichtsesteenweg. Het bedrijfsgebouw is gelegen in het begin van de industriezone wat ook bijdraagt tot de toegankelijkheid. Het bedrijfsgebouw werd op maat gebouwd in 2006 door de huidige eigenaars en heeft sterk bijgedragen tot de groei van het bedrijf waardoor een nieuwe locatie zich opdringt. 

Het bedrijfsgebouw is gelegen op een perceel van net geen 2.000m2 en is een alleenstaand gebouw met een vlotte toegang naar zowel het magazijngedeelte als het showroomgedeelte. De staat van het gebouw is uitstekend en kwalitatief gebouwd en bestaat uit een staalstructuur met betonpanelen. De oppervlakte van het bedrijfsgebouw bedraagt ca. 870m2 met op het gelijkvloers sociale lokalen en een prachtige showroom van 150m2 met ingemaakte kasten.

Uiteraard is het gebouw ook geïsoleerd in de muren, plafond en vloeren. De kantoren hebben centrale verwarming op aardgas en er zijn maar liefst twee regenputten van elk 15.000 liter. Daarnaast werd de mogelijkheid voorzien voor het plaatsen van een rolbrug met een draagkracht van 3,2 ton.

Kortom een prachtig en zeer goed uitgerust bedrijfsgebouw op een uitstekende locatie.

UPDATE: VERKOCHT - Lees hier hoe de eigenaars de samenwerking hebben ervaren?