Vanwege de verhuis naar een grotere vestiging, zette Ferram uit Anzegem zijn huidige kantoren, magazijn en assemblageruimte in de etalage. Na drie maanden zonder succes het gebouw zelf te proberen verkopen, was het KMO Vastgoed die er op zeer korte tijd in slaagde een geschikte koper te vinden. Bert en Lut zijn ontzettend tevreden over deze samenwerking en kunnen met een gerust hart naar hun nieuwbouw in Waregem verhuizen. 

Ferram produceert en plaatst sinds 2001 metalen en houten sectionale en tuinpoorten. Het bedrijf van Bert Ameye en Lut Vercruysse legde zich de laatste jaren vooral toe op kwalitatief maatwerk en kende hierdoor een enorme groei. Wegens plaatsgebrek verhuizen ze naar een grotere vestiging. 

Ruimte om te groeien

“We merken dat wij een product aanbieden, dat goed in de markt ligt. Vooral de vraag naar onze op maat gemaakte tuinpoorten stijgt. Voor de productie van deze poorten is er veel ruimte nodig. Bovendien hadden we nood aan een grotere stock van bepaalde producten. De verhuis was dus noodzakelijk. “We trekken van het industrieterrein in Anzegem naar dat in Waregem. Daar hebben we een nieuwe vestiging gebouwd waar we in juni onze intrek zullen nemen”, vertelt Lut. Het nieuwe magazijn is drie keer zo groot als het vorige en biedt ons alle ruimte die we nodig hebben om verder te groeien.”

In veilige handen

Oorspronkelijk wilden Bert en Lut hun huidige pand zelf proberen te verkopen. “We hadden al een aantal geinteresseerde kandidaten over de vloer gekregen, maar een concrete verkoop was er nog niet" zegt Lut. “Net daarna nam Arne Barrezeele van KMO Vastgoed contact met ons op en stelde hij de vraag of hij zich eens mocht komen voorstellen. Hoewel wij initieel geen voorstander waren van vastgoedmakelaars, bezorgde Arne ons echt onmiddellijk een goed gevoel. We waren min of meer geschrokken dat hij zo jong was, maar hij straalde een zekere rust en maturiteit uit.”

Een versnelling hoger

“Arne kwam ons gebouw bekijken en deed ons een fair voorstel, waardoor we beslisten met hem samen te werken. Vervolgens werkte hij dit alles zorgvuldig en professioneel uit. Niet veel later kon hij al een uitstekende kandidaat voorstellen. Alles is eigenlijk heel snel gegaan van zodra we met KMO Vastgoed in zee gingen.”

Geen minpuntjes

Hoewel we ook peilden naar mogelijke verbeterpuntjes, kon Lut er geen noemen. “Ik vind hem een krak in zijn vak en heb hem dat ook zelf gezegd. Er was een zeer goede communicatie, hij is eerlijk, zeer punctueel en correct, en dit zowel voor de verkoper als voor de koper. Mochten we ooit opnieuw iets willen verkopen, wat niet meteen aan de orde zal zijn, zouden we hen zeker terug contacteren. Ik kan KMO Vastgoed dus alleen maar aanbevelen aan anderen!”, besluit deze tevreden klant.