Investeringspand met handelspand 145m² en appartement 108m² langs N43 in Deinze

  • Type:
    Gemengd gebouw
  • Transactie:
    Te koop
  • Referentie:
    HVT218
  • Prijs:
    € 495.000

Dit investeringspand omvat een verhuurd handelspand van 145 m² en een appartement van 105 m². Het pand is ideaal gelegen aan de N43 tussen Gent en Kortrijk, in Deinze.

Het handelspand heeft een aparte ingang en is momenteel volledig ingericht als horecapand met zithoek, bar, keuken en opslag. Het appartement heeft eveneens een eigen ingang en is voorzien van een keuken, badkamer, leefruimte, slaapkamer en een zolder.

Het pand bevindt zich op een perceel van ongeveer +/- 1.200 m². Het voorste deel ligt in woongebied en het achterste deel in een ambachtelijke zone, wat uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. U kunt contact opnemen met Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93.

EPC handelspand: D-label
EPC appartement: D-label
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied/ambachtelijke zone, voorkooprecht, geen opgelegde rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregelen. Geen overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93