Uitstekend gelegen handelspand (206 m²) + appartement (150 m²) op perceel van 1.160m² in Zottegem

  • Type:
    Handelspand
  • Transactie:
    Te koop
  • Referentie:
    SDG-007C
  • Prijs:
    € 998.000

Dit veelzijdige bedrijfsgebouw geniet een uitstekende locatie tussen de Gentse Steenweg en de Europaweg van Wetteren naar Zottegem, wat resulteert in optimale zichtbaarheid vanaf de straat en gemakkelijke toegankelijkheid voor klanten.

Op de begane grond verwelkomt een schuifdeur bezoekers naar een ruime winkelruimte van circa 206 m², die een scala aan mogelijkheden biedt.
Daarnaast is er een royale opslagruimte die tevens dienst kan doen als werkplaats, toegankelijk via een sectionale poort, wat ideaal is voor leveringen.
Op de eerste verdieping bevindt zich nog eens een voorraadruimte van circa 114 m², welke eveneens kan worden benut als extra winkelruimte of showroom.

Ook omvat het pand een appartement van circa 150 m² met een eigen ingang, gastentoilet, 2 slaapkamers, een badkamer voorzien van een tweede toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel, een wasruimte/opslagruimte, een woonkamer met open keuken en een zonovergoten terras met uitzicht over de velden.
De keuken is uitgerust met hoogwaardige materialen en apparatuur.

Het gebouw staat op een perceel van 1.160 m² en biedt ruimte voor talrijke parkeerplaatsen.
De troeven van dit pand zijn de hoogwaardige afwerking, met verstevigde binnenmuren, gevelpanelen met afwerking van quartz, domotica, een warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen, een ventilatiesysteem type D, en meer.

Bent u op zoek naar een modern bedrijfspand dat voorziet in alle comfort en geschikt is voor diverse doeleinden, zoals IT, een fietsenwinkel, een fitnessruimte, of een andere commerciële activiteit? Aarzel niet en neem uw kans!


Wenst u een bezoek in te plannen of wilt u meer informatie?
Contacteer Simon De goque op +32  473 37 55 50 of simon.dg@kmovastgoed.be


EPC code: 41081-G-2014_90/EP14854/SV/A001/D01
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied met landelijk karakter, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
P-score: A
G-score: A

Simon De Goque
M: +32 (0) 473 37 55 50