Nieuwbouw KMO Unit 321m² in PARK RIVA te Dentergem

  • Type:
    Magazijn
  • Transactie:
    Te koop
  • Referentie:
    HVT137
  • Prijs:
    € 415.000

De KMO Unit van 321m² maakt deel uit van het prestigieuze PARK RIVA-project, bestaande uit 4 fasen. Momenteel is fase 1 volledig uitverkocht, waarin verschillende KMO-units worden gerealiseerd. 

Deze unieke architecturale parel bevindt zich op een uitstekende commerciële locatie in de nabijheid van het bruisende centrum van Dentergem. Dankzij de veelzijdige indeling is deze ruimte ideaal geschikt voor opslag, productie en diverse commerciële activiteiten.

De casco loods is voorzien van een automatische sectionale poort (4 m breed x 4,2 m hoog), een lichtstraat, een hoogwaardige polybetonvloer en uitstekende natuurlijke verlichting. Met een vrije hoogte van ongeveer 6 meter biedt de unit veel mogelijkheden. Bovendien zijn er 2 privéparkeerplaatsen inbegrepen.

Indien gewenst kunnen er zonnepanelen of laadpalen geplaatst worden na overleg. De oplevering van deze unieke units is Q4 2024/Q1 2025. 

Voor een voorproefje van fase 3 en 4 kunt u alvast een kijkje nemen op onze website www.kmovastgoed.be.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag een bezichtiging plannen? Twijfel dan niet en neem contact op met Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: +32 474 13 37 93 of stuur een e-mail naar henry@kmovastgoed.be.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93