Als er een magazijn te koop staat, vindt u het hier bij KMO Vastgoed!

Bent u een ondernemer of zaakvoerder van een startup of KMO en bent u op zoek naar een geschikt magazijn om te kopen? Of biedt u zelf een magazijn te koop aan? Dan zit u bij KMO Vastgoed helemaal goed. Wij zijn de geknipte partner om u met raad en daad bij te staan bij de aankoop of verkoop van een magazijn. Samen met u als (toekomstige) eigenaar, bepalen wij een uitgekiende strategie. U mag rekenen op de juiste expertise en jarenlange ervaring op de teller. Met ons professioneel vastgoedadvies haalt u gegarandeerd het beste uit uw bedrijfsvastgoed, terwijl we u ontzorgen doorheen het ganse traject.

Magazijn te koop: een solide stappenplan

-  Verkennend gesprek en onderzoek van het vastgoed

-  Bepaling van de marktwaarde en de optimale tekoopstelling

-  Start van de samenwerking, met wederzijds vertrouwen

-  Opstellen van het volledige verkoopdossier

-  Marketingplan opstellen anno 2022

-  Begeleiden van de kandidaat kopers

-  Onderhandelingen over de voorwaarden

-  Ondertekenen van de overeenkomst

KMO Vastgoed: de perfecte symbiose tussen ervaring en kennis

KMO Vastgoed is een sidekick van OC vastgoed en specialiseert zich uitsluitend in commercieel en industrieel vastgoed. Dankzij onze kennis van de markt en de tak bedrijfsmatig vastgoed hebben wij een voorsprong die we maar al te graag met u willen delen. Het doel van KMO Vastgoed is om van elke klant een tevreden ambassadeur van ons bedrijf te maken als dé absolute referentie binnen bedrijfsvastgoed.

Waarom KMO Vastgoed kiezen voor een magazijn te koop?

  • Jarenlange ervaring
  • Specialisatie in bedrijfsvastgoed
  • Kennis van de markt en informatievoorsprong 
  • Proactief, bereikbaar en klantgericht
  • Logistieke oplossingen op maat
  • Ruim aanbod kantoren en magazijnen te koop en te huur
  • Kantoren in Sint-Martens-Latem, Brugge en Zottegem


Ons aanbod richt zich in het bijzonder tot ondernemingen en KMO’s met logistieke ambities. Voor bedrijven die logistieke oplossingen nodig hebben bieden we opslagplaatsen, werkplaatsen, warehouses, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnruimtes, opslagloodsen en KMO-units te koop of te huur aan in gans Vlaanderen. 

Magazijn te koop?

Voor de aankoop van bedrijfsvastgoed bent u bij KMO Vastgoed aan het juiste adres. Ons professioneel team onder leiding van Olivier en Henry van KMO Vastgoed helpt u deskundig verder  in de zoektocht naar uw ideale warehouse, opslagplaats, loods, werkplaats, opslagruimte, kantoor, unit, magazijn of andere types bedrijfsvastgoed. Als het op bedrijfsvastgoed aankomt, zijn wij dé partner bij uitstek waarop u kan vertrouwen. 

Bekijk ons divers aanbod aan bedrijfsvastgoed te koop in Vlaanderen. Bij ons vindt u ook de ideale ligging voor uw bedrijfsvastgoed. Ontdek de voordelen van bedrijfsvastgoed kopen over heel Vlaanderen. 

Wilt u liever uw bedrijfsvastgoed huren in plaats van kopen? Ook dan stellen we u met plezier de beste opties voor. Bekijk hier ons aanbod bedrijfsvastgoed te huur. Uiteraard zijn er heel wat verschillende types binnen bedrijfsvastgoed. Neem een kijkje in ons divers aanbod handelspanden te koop, horecapanden te koop, magazijnen te koop, industrie te koop, kantoren te koop en gronden te koop op de locatie die u op het oog hebt.

Onderstaand overzicht biedt u een inkijk in ons huidige aanbod beschikbare magazijnen te koop. U kan verder verfijnen op locatie om nog sneller het pand te vinden dat u zoekt.