Commercieel vastgoed te koop? Welkom bij KMO Vastgoed!

Als zaakvoerder of ondernemer van een startup of KMO is het soms nogal een hobbelige tocht om geschikt commercieel vastgoed te vinden. Bent u zo’n ambitieuze ondernemer die wil uitbreiden of biedt u zelf commercieel vastgoed te koop aan? Kijk niet verder… want bij KMO Vastgoed bent u op de juiste plaats. We ontvangen u met een warm hart en begeleiden u tijdens het proces van de aankoop of verkoop van commercieel vastgoed. We stellen samen een glasheldere strategie op en u kunt steeds terugvallen op onze expertise en een jarenlang opgebouwde ervaring in commercieel vastgoed. Met ons professioneel advies gaan we voor niet minder dan de absolute top in commercieel vastgoed.

Commercieel vastgoed te koop met ons stappenplan 

-  Eerste gesprek en vastgoedonderzoek

-  Marktwaarde van pand en optimale tekoopstelling bepalen

-  Samenwerking starten

-  Uitgebreid verkoopdossier opstellen

-  Marketingplan 2022 opmaken (zowel offline en online kanalen)

-  Alle kandidaat kopers begeleiden

-  Verkoopvoorwaarden onderhandelen

-  Laatste stap: overeenkomst ondertekenen

Ervaring én kennis van zaken vindt u bij KMO Vastgoed

KMO Vastgoed is een tak van OC vastgoed. We concentreren ons enkel en alleen op commercieel en industrieel vastgoed. Onze brede en specifieke kennis van deze nichemarkt en de daaruit volgende informatievoorsprong biedt een absolute meerwaarde waarvan u volop kunt genieten. En tevreden klanten zijn ons streefdoel. Alleen met 100% tevreden klanten kunnen we onze naam als dé absolute referentie in commercieel vastgoed blijven waarmaken!

Waarom kiezen voor KMO Vastgoed als u commercieel vastgoed te koop hebt of zoekt?

  • Stevig opgebouwde ervaring
  • Focus op bedrijfsvastgoed
  • Ongeëvenaarde marktkennis en dus waardevolle informatievoorsprong 
  • Proactief, bereikbaar en klantgericht
  • Logistieke oplossingen op maat
  • Ruim aanbod commercieel vastgoed te koop en te huur
  • 3 fysieke locaties in West- en Oost-Vlaanderen (Sint-Martens-Latem, Brugge en Zottegem)


Met de panden in ons gamma richten we onze pijlen specifiek op bedrijven met logistieke activiteiten. Concreet bieden we opslagplaatsen, werkplaatsen, warehouses, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnruimte, opslagloodsen, KMO-units en commercieel vastgoed te koop of te huur aan in alle Vlaamse provincies. 

Commercieel vastgoed te koop?

Voor de aankoop van bedrijfsvastgoed helpen wij bij KMO Vastgoed u maar al te graag. Met de glimlach en open armen onthaalt ons professioneel team onder leiding van Olivier en Henry van KMO Vastgoed u. Samen gaan we in overleg en met wederzijds vertrouwen op zoek naar de ideale oplossing voor commercieel vastgoed, warehouse, opslagplaats, loods, werkplaats, opslagruimte, kantoor, unit, magazijn of nog een ander type bedrijfsvastgoed. Als een rots in de branding staan wij paraat voor de deskundige afhandeling van de aankoop van uw commercieel vastgoed. 

Ziet u voordelen in het kopen van commercieel vastgoed voor uw firma? Klop dan bij ons aan en samen vinden we de ideale ligging voor uw commercieel vastgoed. Bent u toch eerder geneigd uw commercieel vastgoed te huren in plaats van kopen? Ook dan komen we met de beste opties op de proppen. Ontdek hier ons bedrijfsvastgoed te huur. Of ga kijken bij onze handelspanden of commercieel vastgoed te koop, horecapanden te koop, magazijnen te koop, industrie te koop, kantoren te koop en gronden te koop, precies daar waar u gevestigd wil zijn met uw commercieel vastgoed.

Scrol zeker eens door onderstaand actueel overzicht van beschikbaar commercieel vastgoed te koop. Voor uw gemak kunt u filteren op locatie.