Voor bedrijfsvastgoed te koop bent u bij KMO Vastgoed aan het goede adres!

Bent u een ondernemer of zaakvoerder van een startup of KMO en bent u op zoek naar geschikt bedrijfsvastgoed om te kopen? Of biedt u zelf bedrijfsvastgoed te koop aan? Dan zit u bij KMO Vastgoed helemaal op uw plek. Met raad en daad staan we u bij als het over de aankoop of verkoop van bedrijfsvastgoed gaat, onze niche. Samen bepalen we een gepaste strategie op maat en u kunt bouwen op de juiste expertise en jarenlange ervaring op de teller. Met ons professioneel vastgoedadvies en begeleiding van a tot z vindt u gegarandeerd het ideale type bedrijfsvastgoed tussen ons aanbod.

Bedrijfsvastgoed te koop: een compleet stappenplan 

-  Kennismakingsgesprek en analyse van het vastgoed

-  Bepaling van de marktwaarde en de optimale tekoopstelling

-  Kick-off van de samenwerking

-  Opstellen van het volledige verkoopdossier

-  Marketingplan opstellen anno 2022

-  Begeleiding van de kandidaat kopers

-  Onderhandelingen over de verkoopsvoorwaarden

-  Finale overeenkomst ondertekenen 

KMO Vastgoed: de beste balans tussen ervaring en knowhow

KMO Vastgoed is deel van OC vastgoed, met een exclusieve specialiteit in commercieel en industrieel vastgoed. Als u beslist met ons in zee te gaan, kunt u ten volle genieten van onze marktkennis en informatievoorsprong. Bij KMO Vastgoed zetten we alles op alles om van elke klant een trotse ambassadeur van ons bedrijf te maken. Dé absolute referentie in bedrijfsvastgoed zijn is onze missie.

Waarom KMO Vastgoed kiezen voor bedrijfsvastgoed te koop?

  • Jarenlange ervaring

  • Niche in bedrijfsvastgoed

  • Marktkennis en informatievoorsprong 

  • Proactief, bereikbaar en klantgericht

  • Logistieke maatwerkoplossingen

  • Ruim aanbod bedrijfsvastgoed te koop en te huur

  • 3 kantoren in zowel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen


De focus van ons aanbod ligt specifiek op startups, firma’s en KMO’s met logistieke ambities. We hebben namelijk opslagplaatsen, werkplaatsen, warehouses, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnruimtes, opslagloodsen, KMO-units en ander bedrijfsvastgoed te koop en te huur in gans Vlaanderen. In het bijzonder gericht op bedrijven die op zoek zijn naar logistieke oplossingen voor hun operationele activiteiten. 

Bedrijfsvastgoed te koop?

Voor de aankoop van bedrijfsvastgoed hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij KMO Vastgoed zit u meer dan goed. Ons professioneel en geolied team onder leiding van Olivier van KMO Vastgoed leidt u feilloos doorheen het hele zoekproces naar bedrijfsvastgoed dat u op het lijf geschreven is: commercieel vastgoed, warehouse, opslagplaats, loods, werkplaats, opslagruimte, kantoor, unit, magazijn of ander type bedrijfsvastgoed te koop. Laat het zoekwerk aan ons over, wij zijn uw betrouwbare partner in crime als het op bedrijfsvastgoed aankomt. 

Bekijk ons divers aanbod aan bedrijfsvastgoed te koop in Vlaanderen en ontdek de voordelen van bedrijfsvastgoed kopen in deze regio. Op die manier vindt u de ideale ligging voor uw bedrijfsvastgoed. Wilt u liever uw bedrijfsvastgoed huren in plaats van kopen? Ook dan bekijken we graag met u in detail wat de beste opties voor uw vraag zijn. Klik hier voor ons aanbod bedrijfsvastgoed te huur. Of laat u toch liever uw oog vallen op ons divers aanbod handelspanden of commercieel vastgoed te koop, horecapanden te koop, magazijnen te koop, industrie te koop, kantoren te koop en gronden te koop op de locatie van uw dromen?

Grasduin zeker door ons huidige aanbod beschikbaar bedrijfsvastgoed te koop. Om razendsnel het pand te vinden dat u zoekt, kunt u verder verfijnen op locatie.