Restaurant en feestzaal “Borrenhof” is gelegen onder de kerktoren van Schendelbeke, vlakbij het centrum van Geraardsbergen en op een boogscheut van Provinciaal Domein “De Gavers”. Ondanks de rustige ligging is het restaurant zeer gemakkelijk te bereiken én is er heel wat parkeergelegenheid in de buurt.

"Borre Bron"

Het gebouw werd opgericht in 1990 en werd steeds uitgebaat als restaurant-feestzaal onder de naam “Borrenhof”. De naam verwijst naar de “Borre bron”, een bron die zich vroeger in de tuin van de huidige zaak bevond. Met als resultaat dat de naam "Borrenhof" een begrip is geworden in de ruime omgeving van Geraardsbergen.

In 2005 werd de zaak overgenomen door Jeroen & Jimmy en sindsien staan zij elke dag in voor onder andere uw communie-, trouw-, rouw- en eindejaarsfeesten.

Traiteurdienst

Het “Borrenhof” heeft een capaciteit van 190 personen, maar biedt eveneens een traiteurdienst aan huis én een afhaaltraiteur. Op die manier kan je ook bij uw thuis of op verplaatsing genieten van een feest zonder zorgen. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras, en voor de allerkleinsten is er een leuke buitenspeeltuin voorzien. Ook uw receptie kan verzorgd worden in de tuin. 

Restaurant en feestzaal “Borrenhof” is op zoek naar een geschikte overnemer, om met evenveel enthousiasme en liefde het werk verder te zetten. 

Indeling

Het gebouw zelf omvat hetvolgende: 150 m² restaurant, 60 m² veranda, 90 m² geïnstalleerde keuken met frigo- en diepvriescel / appartement 1: keuken, leefruimte, dressing, slaapkamer, badkamer, toilet (volledig gerenoveerd) / appartement 2: inkomhal, keuken, leefruimte, terras, bergruimte, bureau, 2 slaapkamers, toilet, badkamer.

UPDATE: VERKOCHT