Stroohm is een scale-up gespecialiseerd in leasing van elektrische wagens en de installatie van laadpalen. Het bedrijf helpt ondernemingen overstappen op een volledig groen wagenpark. De voormalige vestigingen in Hove en Dendermonde verhuizen dankzij KMO Vastgoed binnenkort naar de site van BMC Limecas in Schelle.

BMC Limecas is eigenaar van verschillende bedrijfspanden en verhuurt zowel kantoren als magazijnen. “Dat is een continu komen en gaan van bedrijven die groeien, krimpen of verhuizen”, vertelt Johan Casselman van BMC Limecas. “Toen bekend raakte dat er een kantoorunit met magazijn te huur stond, werden we vrijwel meteen gecontacteerd door Dick De Brabandere van KMO Vastgoed. Hij reikte ons Stroohm aan als kandidaat-huurder. Een perfecte match!”

Stroohm neemt binnenkort zijn intrek in het ruime kantoor van maar liefst 745m² met magazijn van nog eens 621m² te Brandekensweg 2A in Schelle. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en is actief in leasing van elektrische wagens en het plaatsen van laadpalen bij bedrijven. Met klanten als SGS, Mediahuis, Voka, Luminus en Brussels Airport is de jonge scale-up alvast aan een sterke opmars bezig.

“We zijn verheugd om een innovatief bedrijf als Stroohm op onze site te mogen verwelkomen”, gaat Johan Casselman verder. "Ze installeren niet alleen laadpalen, maar begeleiden bedrijven ook in het overgangsproces van verbrandingsmotoren naar elektrische wagens. Het is zonder twijfel een groeier in de markt die perfect past bij de dynamische sfeer op het bedrijventerrein.”

“Naar de toekomst toe willen we zeker opnieuw met KMO Vastgoed samenwerken. Het contact verliep heel aangenaam en vlot. We hadden het gevoel dat Dick zich in de plaats kon stellen van zijn opdrachtgever. Hij fietste figuurlijk voor ons en verdedigde zowel onze belangen als die van de huurder”, besluit Johan.

“Onze sector is heel dynamisch en geregeld komen er opnieuw panden vrij. Een loyale relatie met een vastgoedmakelaar als KMO Vastgoed is dan ook goud waard. Als het zover is zullen we dus ongetwijfeld opnieuw een telefoontje plegen richting Dick.”