Blinc helpt mensen en bedrijven om maximaal op salesniveau. Aan de hand van trainingen en een geheel eigen methodiek slagen hun klanten erin slagen maximaal resultaat uit salesprocessen te halen. KMO Vastgoed vond voor Blinc een gloednieuw pand langs de E40 in Drongen waar het bedrijf zijn kantoren uit Destelbrgen en Roeselare voortaan samen in onderbrengt. 

“Wanneer je iets probeert te verkopen, krijg je een derde van je populatie meteen mee, een derde is moeilijk bereikbaar en de rest irriteer je eigenlijk gewoon. Ons model leert salesmensen inschatten wie er voor hen zit en inzicht krijgen in hoe die persoon geholpen wenst te worden”, legt Claude Chielens, medezaakvoerder van Blinc uit. “We helpen voornamelijk middelgrote en grote bedrijven in verschillende sectoren. Zo hebben we onder andere Partena, KBC, BNP, Puratos en Agilitas als klant.”

Ruim kantoor in het groen

Het bedrijf, dat sinds zijn oprichting in 2010 uitgroeide tot 16 medewerkers, huisde voorheen in Roeselare en Destelbergen. Beide kantoren worden nu samengebracht in het splinternieuwe kantoor in Drongen. “We wilden een grotere locatie om een fijne werkplek te creëren van waaruit we onze klanten verder kunnen helpen. Na een online zoektocht kwamen we bij het pand van KMO Vastgoed terecht. Strategisch gezien is de ligging perfect. Drongen is centraal gelegen en ligt, zowel vlakbij een autostrade als midden in het groen. Vanaf de eerste verdieping kijken we echt uit op alleen maar groen.”

Kort op de bal

Het contact met KMO Vastgoed verliep volgens Claude zeer vlot. “Het feit dat ze kort op de bal konden spelen en snel reageerden, kon ik enorm waarderen. Voor ons was het namelijk cruciaal dat we er snel in konden trekken aangezien onze andere huurovereenkomst op zijn einde liep. Arne luisterde goed naar onze aandachtspunten en heeft voor ons heel vlot bemiddeld met de eigenaar. Op 14 dagen was alles getekend en rond.”

Uitgebreid aanbod en flexibele service

Voor Claude is een samenwerking met een kantoor als KMO vastgoed absoluut een meerwaarde vanwege hun uitgebreid aanbod en flexibiliteit. Zo kon het pand ook ’s avonds, na de kantooruren, bezocht worden. Bovendien zorgen ze voor een duidelijke plaatsbeschrijving, onderhandelingen omtrent de prijs en een gedetailleerd overzicht van de kosten.

“Wij zijn alvast heel tevreden in onze nieuwe stek”, besluit Claude.