High end afgewerkt bedrijfsgebouw 534m² met magazijn en showroom te Rupelmonde

 • Type:
  Bedrijfsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT220
 • Prijs:
  € 795.000

Dit bijzonder aangenaam gelegen perceel aan de rand van een natuurgebied biedt een fenomenaal uitzicht en herbergt een hoogwaardig multifunctioneel bedrijfsgebouw.

Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime en hoge garage, geschikt voor minimaal vier voertuigen/camionettes. Daarachter ligt een ruim magazijn/atelier met sanitaire voorzieningen.

Een afzonderlijke, stijlvolle inkomhal geeft toegang tot zowel het atelier en de garages als de eerste verdieping. Hier bevindt zich momenteel een showroom/ontvangstruimte met een residentiële loft-uitstraling, ideaal voor klantontvangsten. Tevens zijn er op de eerste verdieping een keuken, sanitaire voorzieningen en twee aparte kantoorruimtes. Het interieur kenmerkt zich door een esthetische mix van gepolijste betonnen vloeren, witte muren en staal, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De showroom, die ook als kantoor voor meerdere personen kan dienen, biedt een fenomenaal uitzicht op het natuurreservaat Vuurkouter. Vanuit deze open ruimte leidt een groot schuifraam naar een ruim, zuidoost-georiënteerd terras. Het uitzicht vanaf het terras is adembenemend. De grote glaspartijen zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, met zicht op water en maximale lichtinval.

Voor en naast het gebouw zijn er verschillende bezoekersparkeerplaatsen en achter het gebouw talrijke extra parkeerplaatsen.

Extra troeven:
- Gunstig EPC
- Recente staalconstructie met beton (2010)

Het gebouw ligt op ongeveer zes kilometer van de E17 tussen Antwerpen en Gent en dicht bij het centrum van Rupelmonde. De totale bruikbare vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 535 m², het buitenterras 55 m², de begane grond circa 296 m², de eerste verdieping circa 239 m², de verharde circulatieruimte en parkings circa 554 m², en het perceeloppervlakte 840 m².

Kortom, een indrukwekkend complex dat volledig is ontworpen met oog voor ruimtebeleving, duurzaamheid, werkgenot en feelgood.

Het is stedenbouwkundig niet toegestaan om uw domicilie (woonadres) op dit adres te vestigen. De maatschappelijke zetel van uw vennootschap kan hier uiteraard wel worden gevestigd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. U kunt contact opnemen met Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93