Woning 350m² met kantoorruimte en magazijn 700m² in Zulte

 • Type:
  Bedrijfsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT217
 • Prijs:
  € 995.000

Prachtig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en een multifunctionele ruimte voor een vrij beroep of kantoor. 

Achteraan is er een magazijnruimte van 700m² en dit alles op een perceel van +/- 3.000m². Deze eigendom is commercieel gunstig gelegen, vlakbij de E17 en met aansluiting op de Gentseweg.

Gelijkvloers woning: 
Op het gelijkvloers vindt u een ruime woonkamer met airco, bergruimte, apart toilet en een open keuken. De prachtige living, ontworpen door binnenhuisarchitect Vandecandelaere, is met oog voor detail en met hoogwaardige afwerking ingericht.

Het kantoor (50m²) bevindt zich ook op de benedenverdieping en is uitgerust met drie parkeerplaatsen, een aparte ingang en maatkasten. Dit kantoor heeft bovendien grote ramen aan de voorzijde en is voorzien van airconditioning.

De gehele benedenverdieping beschikt over vloerverwarming.

Bovenverdieping woning:
Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers te vinden. Ook hier is veel opbergruimte dankzij de op maat gemaakte wandkasten.

Magazijn achteraan: 
Achteraan het perceel bevindt zich een loods van 700m². Deze loods is in 2020 uitgebreid en het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd. De elektriciteit is recent vernieuwd en voldoet aan de huidige normen. Daarnaast is er watervoorziening via een recente regenwaterput van 10.000 liter, een warmwaterboiler en een toilet.

De loods is toegankelijk via twee grote sectionale poorten (4m x 4m en 6m x 4m) en achteraan de loods is er een grote open ruimte van 1.000m² voor opslag.

Lokale ambachtelijke activiteiten zijn hier mogelijk. Er is een kantoor aanwezig en een extra ruimte van 60m² met een aparte ingang, momenteel ingericht als sport- en ontspanningsruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: B-label 
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen overstromingsgevoelig gebied (P-score A, score A)
 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93