Bedrijfsgebouw van 1.138m² te koop in Deinze

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT190CC
 • Prijs:
  € 1.150.000

De bedrijfssite, gelegen op een perceel van 1.663m², biedt een veelzijdige ruimte die perfect is voor diverse zakelijke behoeften. Aan de voorzijde bevindt zich een woning die momenteel is omgevormd tot een modern kantoorgebouw, met een totale oppervlakte van 361m².

De kantoren zijn slim ontworpen met een inkom, een open kantoorruimte op de begane grond, een vergaderzaal, verschillende aparte kantoorruimten en faciliteiten zoals sanitair en een sociale ruimte met keuken. Bovendien biedt de zolderverdieping extra ruimte voor archiefdoeleinden en een technisch/serverlokaal.

Achteraan bevindt zich een ruim magazijn/toonzaal van 540m², dat overgaat in een uitbreiding van 237m², gebouwd in 2005.
Deze aparte ruimte is volledig uitgerust met eigen sanitair, een kitchenette en de mogelijkheid tot het inrichten van extra kantoorruimte.
Naast het hoofdgebouw is er een aparte garage van 65m² en rondom de gebouwen strekt zich een verharde buitenruimte uit van 550m², ideaal voor diverse buitenactiviteiten en parkeergelegenheid.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om de aangrenzende achterliggende weide aan te kopen voor een bedrag van 85.000 euro excl. kosten, waardoor de potentiële uitbreidingsmogelijkheden van de locatie nog verder worden vergroot.

Opslitsing mogelijk 

Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem vandaag nog contact met Henry Van Tornhout op via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: C-label 
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93