Investeringsvastgoed te Erpe-Mere op top locatie

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  SDG-012CC
 • Prijs:
  € 2.200.000

Introductie: Wij zijn verheugd om u een exclusieve kans te bieden om te investeren in twee prestigieuze handelspanden gelegen te Erpe-Mere, gunstig gelegen nabij de E40. Deze strategische locatie biedt niet alleen uitstekende bereikbaarheid, maar ook een bloeiende economische omgeving die kansen biedt voor een lucratieve investering.

Beschrijving van het Vastgoed: Deze twee handelspanden, elk met een oppervlakte van +/-500m² op een perceel van 1.700m², belichamen moderniteit en functionaliteit. Het ontwerp is zorgvuldig vormgegeven om maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid te bieden aan potentiële klanten. Beide panden zijn voorzien van 10 parkeerplaatsen en zijn ideaal gelegen voor commerciële activiteiten, waaronder detailhandel, of dienstverlenende bedrijven.

Ligging: Gelegen in het bruisende Erpe-Mere, genieten deze panden van een uitstekende locatie nabij de E40. Dit zorgt voor een naadloze verbinding met belangrijke steden zoals Brussel, Gent en Antwerpen, waardoor een constante stroom van potentiële klanten wordt gegarandeerd. Bovendien profiteren ze van een levendige gemeenschap en een groeiende economie, wat de waarde op lange termijn van uw investering versterkt.

Investeringspotentieel: Met hun gunstige ligging en veelzijdigheid bieden deze handelspanden een aanzienlijk investeringspotentieel. Of u nu op zoek bent naar een stabiele huurinkomstenstroom of naar waardecreatie op lange termijn, deze panden vormen een solide en veelbelovende investeringsoptie.

Discrete Verkoop: Vanwege de gevoeligheid van deze transactie wordt de verkoop van deze handelspanden discreet behandeld. Serieuze investeerders worden uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor verdere details en om een afspraak te maken voor een exclusieve bezichtiging van het vastgoed.

Conclusie: Dit is een zeldzame kans om te investeren in hoogwaardig vastgoed met een uitstekend rendementspotentieel. Mis deze gelegenheid niet om eigenaar te worden van deze twee uitzonderlijke handelspanden in Erpe-Mere, een investering die zowel financiële als strategische voordelen biedt op lange termijn.Wenst u een bezoek in te plannen of wilt u meer informatie?
Contacteer Simon De goque op +32  473 37 55 50 of simon.dg@kmovastgoed.be

Simon De Goque
M: +32 (0) 473 37 55 50