Bedrijfsgebouw met magazijn en kantoren gelegen in IZ te Deinze

 • Type:
  Bedrijfsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT187CC
 • Prijs:
  € 1.185.000

Modern bedrijfspand gelegen in de bedrijvenzone Europalaan, nabij de watertoren in Deinze, biedt een uitstekende infrastructuur op een perceel van 1526m².

Het pand omvat 521m² magazijnruimte, 186m² mezzanine, 124m² kantoorruimte op het gelijkvloers, en nog eens 116m² kantoorruimte op het verdiep.

De specificaties van het magazijn zijn indrukwekkend: de gevel is opgetrokken uit silexbeton sandwichpanelen, ondersteund door een stevige staalstructuur. Het beschikt over 3 automatische sectionaalpoorten, waarvan 2 van 4m (b) x 4,4m (h) aan de voor- en achterzijde, en 1 van 3m (b) x 3,5m (h) aan de zijkant. Het dak is geïsoleerd met een steeldeck en voorzien van een centrale lichtstraat. Binnenin zijn er gasontladingslampen, een polybetonvloer, wateraansluiting, en een luifel voor overdekt laden.

Het kantoor is modern en comfortabel met een glazen gevel, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, draai-/kipramen, een praktische indeling met kitchenette en eigen sanitaire voorzieningen (H/D). De ruimte heeft een verlaagd plafond met inlegtegels en ingebouwde LED-armaturen. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. Het kantoor is voorzien van centrale verwarming op gas en airconditioning, een inbraakalarm, en biedt parkeergelegenheid voor 4 auto's, inclusief een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezoek inplannen?
Contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: A-label 
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, milieu belastende industrie, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93