Instapklaar handelspand met woning in Eke

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT186C
 • Prijs:
  € 625.000

Prachtig handelspand (60m²) met aanpalende woning (218m²), uitstekend gelegen in het levendige commerciële hart van Eke.

Dit pand verkeert in uitstekende staat, met recente renovaties waaronder een nieuw geïsoleerd dak met Velux ramen, overal dubbele beglazing, vloerverwarming op het gelijkvloers als in de handelsruimte. Boven is er airconditioning voorzien. 

Daarnaast is er een oprit met carport voor twee voertuigen en twee extra parkeerplaatsen, evenals een prachtige, ruime tuin met een overdekt terras van 16m².

Indeling:
Gelijkvloers: Ruime winkelruimte (ca. 60m²) met aangrenzende sanitaire voorzieningen. Vervolgens een volledig uitgeruste keuken/woonruimte voorzien van een ingebouwde houtkachel, een bureau, berging en een wasruimte. 

Eerste verdieping: badkamer met zowel een bad als een douche, een dubbele lavabomeubel en toilet, en twee comfortabele slaapkamers.

Tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezoek inplannen?
Contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: C-label – Oppervlakte perceel: 693 m² – Bruikbare oppervlakte: 278 m² volgens EPC-attest
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93