Instapklare woning met magazijn en bureelruimte te koop in Maarkedal

 • Type:
  Bedrijfsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT191C
 • Prijs:
  € 649.000

Deze elegante woning met bijgebouwen, gelegen op een ruim perceel van 3.839m², biedt een unieke combinatie van comfortabel wonen en een functionele werkruimte.

Op het gelijkvloers van deze veelzijdige woning bevindt zich een inkomhal, die leidt naar een volledig uitgeruste keuken en een gezellige eetplaats met een leefruimte en met een sfeervolle gashaard. Daarnaast is er nog een berging, twee slaapkamers en een badkamer. De woning biedt ook tal van mogelijkheden voor uitbreiding op de eerste verdieping.

Achter de woning bevindt zich een ruim magazijn, voorzien van een aparte bureelruimte, met een totale oppervlakte van 428m². Boven het magazijn bevindt zich een vergunde vakantiewoning van 100m², waardoor deze eigendom ook interessante mogelijkheden biedt voor verhuur of extra woonruimte.
Omringd door een prachtig aangelegde tuin, biedt het ruime perceel een oase van rust en privacy. Met geen verplichte renovaties, kunt u direct genieten van het comfort van uw nieuwe thuis.

Ontdek de charme en de praktische aspecten van deze unieke eigendom in Maarkedal, waar wonen en werken naadloos samenkomen in een harmonieus geheel.

Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem vandaag nog contact met Henry Van Tornhout op via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: C-label 
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93