Investeringsvastgoed: winkelpand 82m² met grote loods 478m² in centrum Gent

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT189C
 • Prijs:
  € 895.000

Ontdek deze exclusieve opportuniteit in het hart van Gent: Een uniek winkelpand en een ruime loods met karakteristieke oude burelen, gelegen in de bruisende Zuidstationstraat te Gent.

Kenmerken van deze veelzijdige vastgoedaanbieding zijn onder meer:

**Winkelruimte**
Met een netto vloeroppervlakte van +/- 82 m² is deze winkelruimte perfect geschikt voor zowel detailhandel als kantoorruimte. De etalage bied uitstekende zichtbaarheid, waardoor uw zaak optimaal tot haar recht komt. Bovendien beschikt deze locatie over twee kelders, elk met een oppervlakte van +/- 32 vierkante meter, exclusief tot uw beschikking.

**Grote Loods, burelen en tuinzone**
De loods biedt een netto grondoppervlakte van +/- 478 m². Naast de loods bevindt zich een aangrenzende tuinzone van +/- 73 m², waardoor er diverse mogelijkheden ontstaan. 

**Aanvullende structuur**
Achteraan het perceel bevindt zich een gebouw met gelijkvloers, twee verdiepingen en een zolder. Voorheen dienden deze ruimten als kantoorruimten en zolderruimten van het bedrijf dat de loods exploiteerde.

**Recente renovaties**
Recente renovaties omvatten onder andere een geïsoleerd dak, vernieuwde leidingen, een solide betonnen vloer en een volledige vernieuwing van de elektriciteitsinstallatie. Hierdoor voldoet het pand aan moderne standaarden en is het klaar voor diverse commerciële of industriële doeleinden.

**Huurcontract en rendement**
Momenteel is het pand verhuurd, met een aanvangsrendement van 4,8%. Dit biedt een solide investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement.

Geïnteresseerd in deze unieke investeringskans in Gent? Neem vandaag nog contact met Henry Van Tornhout op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

EPC: C-label 
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93