Unieke karaktervolle eigendom op een perceel van 4.500m² in Aarsele

 • Type:
  Bedrijfsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT164M11C
 • Prijs:
  € 980.000

Deze voormalige charmante brouwerij, strategisch gelegen tussen Deinze en Tielt, heeft zich getransformeerd tot een veelzijdig gebouw.
Het omvat een elegante ontvangsthal, een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken, meerdere royale slaapkamers (die tevens als kantoorruimtes kunnen dienen), een moderne badkamer en uitgebreide kelderruimtes.
Bovendien is er een kantoorgebouw dat over drie verdiepingen is verspreid en een indrukwekkende totale vloeroppervlakte van 750m² biedt. 
Daarnaast is er nog een gelijkvloers gebouw van 500m² dat flexibel kan worden gebruikt als hobbyruimte of magazijn.
Dit alles is gelegen op een royaal perceel van ongeveer 4.500m², langs de Deinsesteenweg, terwijl het toch omringd wordt door een oase van rust en groen.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor meer dan 100 voertuigen.
Het veelzijdige karakter van dit gebouw wordt benadrukt door zijn rustieke stijl, die met een uitzonderlijk hoge mate van vakmanschap is afgewerkt. Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, verwarming, Velux-dakramen en ingebouwde kasten.

Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via 0474 13 37 93 of via henry@kmovastgoed.be

Wettelijke informatie
Overstromingsgevoeligheid: niet overstromingsgevoelig
G-score: A
P-score: A
Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding: neen
Verkavelingsvergunning: neen
Bouwvergunning: ja
Recht van voorverkoop: neen

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93