Voormalige bakkerij met appartement in Mariakerke

 • Type:
  Gemengd gebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT157M11C
 • Prijs:
  € 475.000

Altijd al gedroomd van een eigen bakkerij en woning op een charmante locatie? Grijp dan nu deze unieke kans om een goed bekende bakkerij in Mariakerke over te nemen, compleet met alle benodigde machines en apparatuur om direct weer te kunnen beginnen! Deze geliefde bakkerij heeft jarenlang de harten van de gemeenschap veroverd voordat ze met pensioen gingen, en nu biedt ze de perfecte mogelijkheid voor een gepassioneerde bakker om de traditie voort te zetten.

Handelspand met werkatelier:
- Volledig uitgerust met modern en goed onderhouden bakkerijmachines.
- Ruime en ingerichte werkruimte voor productie.
- Sterke lokale reputatie en trouwe klantenkring.
- Gunstige locatie met een gemakkelijke toegang voor klanten.
- Mogelijkheid om direct te heropenen en de gemeenschap te voorzien van versgebakken lekkernijen.

Appartement:
Boven de bakkerij bevindt zich een 4 slaapkamer appartement, perfect voor eigen gebruik of als extra inkomstenbron. Dit appartement biedt een ruime woonkamer, keuken, badkamer en 4 slaapkamers. 

Of u nu een ervaren bakker bent die een passie heeft voor ambachtelijk bakken, of u zoekt naar een veelbelovende ondernemersmogelijkheid, deze bakkerij biedt alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn. De centrale ligging in Mariakerke en de alom gerespecteerde reputatie van de bakkerij vormen een stevige basis voor toekomstig succes.

Grijp deze kans om uw bakkersdromen waar te maken en een gewaardeerde bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en meer te weten te komen. 

Contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93