Gunstig gelegen opbrengsteigendom te centrum Oudenaarde

 • Type:
  Appartementsgebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  TB 013 C
 • Prijs:
  € 2.395.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Thibaut Browaeys van OC Vastgoed via 0492 80 38 59 - U kan de beschikbare documenten bij verkoop downloaden via de website www.ocvastgoed.be.
Dit opbrengstpand is gelegen op een boogscheut van de markt te Oudenaarde en is bijgevolg uiterst commercieel gelegen en vlot bereikbaar. Het gebouw bestaat uit een winkel/kantoorruimte op het gelijkvloers (mogelijkheid om in 2 handelsruimtes te verdelen) met daarboven 6 appartementen en een ondergrondse parking met 3 garageplaatsen. Het gebouw is vergund in de huidige toestand. Alle ramen reeds voorzien van dubbele beglazing. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Alle entiteiten zijn verhuurd!

Handelsgelijkvloers: 171 m²
Appartement 1: 103 m²
Appartement 2: 103 m²
Appartement 3: 102 m² 
Appartement 4: 101 m²
Appartement 5: 101 m²
Appartement 6: 99 m²

Gezien de ideale locatie is er steeds een optimale en goede verhuurbaarheid en stabiel rendement geboden! Namens inschatting van haalbare huurprijzen haalt dit gebouw +/- 77.000 euro huurgelden op jaarbasis.
Momenteel zijn alle eenheden verhuurd aan een totale huuropbrengst van €+/- 6.420 per maand, wat een geschat rendement tussen 3,15 en 3,45 % oplevert. 

CV op aardgas, ramen met dubbel glas, muur- en dakisolatie aanwezig,  EPC: 226 kWh/m²jaar (Alle EPC zijn terug te vinden in bijlage). Woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Watertoets: P-score: C ;G-score: C

Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef KMO VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Thibaut Browaeys
M: +32 492 80 38 59