Recente villa met ruime vergunde loods en inpandig kantoor!

 • Type:
  Villa
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  OC 00180 MFD
 • Prijs:
  € 865.000

Recente villa met ruime vergunde loods en inpandig kantoor!
Deze architecturale woning, inclusief loods, met enorm veel mogelijkheden is gelegen dichtbij het centrum van Geraardsbergen in een groene omgeving. De stalen constructieve zichtbare elementen en luxueuze polyurethaan/gietvloer dragen bij tot een zeer industrieel loftgevoel. Dit bijzondere pand geeft een zeer open en lichtrijk gevoel.

Naast de tuin vinden we een vergunde loods met een oppervlakte van 145 m2. Deze biedt enorm veel potentieel voor de combinatie van woon/werk; ook is deze voorzien van verwarming met warmtepomp en sanitair.

De oprit en doorgang naar de loods zorgen voor meerdere parkeermogelijkheden (6 plaatsen) alsook is er een carport voor 2 wagens.

Door middel van een Daikin warmtepomp (lucht/water) is er vloerverwarming en sanitair warm water alsook is er een Daikin warmtepomp (lucht/lucht) voor airco en verwarming.

Alsook zijn er 32 zonnepanelen met een installatievermogen van 9,8 kWpiek en terugdraaiende teller.

Indeling:
GLV: inkomhal met trap, apart toilet, 2 tweepersoons-slaapkamers met aansluitende badkamers, dressing, éénpersoons-slaapkamer, wasruimte met berging en goederenlift, ruim terras en buitenkeuken.

1ste verdiep: open Bulthaup keuken met Miele-apparaten en koelcel, eet- en zitruimte, apart toilet, bureel, berging en ruim terras.

Stedenbouwkundinge inlichtingen in aanvraag sinds 12/10.
Geen overstromingsgevoelig gebied 
Geen risicozone 
EPB: E-peil 14 - 24,83 kWh/m2

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Martine - KMO Vastgoed via 0475 74 21 73 - martine@lieberman.be

Henry Van Tornhout
M: +32 (0)474 133 793
T: +32 (0)9 233 06 00