Net gerenoveerd kantoorgebouw (408m²) in centrum Aalter

 • Type:
  Kantoorruimte
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  HVT111
 • Prijs:
  € 618.000

Dit instapklaar kantoorgebouw bestaande uit 2 net gerenoveerde woningen die volledig voorzien zijn van alle nieuwe technieken. 

Het pand geniet van een optimale ligging vlakbij de markt van Aalter en geniet tevens van een vlotte verbinding nabij de op- en afrit van de E40 te Aalter. Er zijn verschillende gratis parkings in de buurt. 

Oppervlaktes:
Gelijkvloers (220 m²): ontvangstruimte, vergaderzaal, burelen, keuken, sanitaire voorzieningen + doucheruimte, buitenkoer
Eerste verdieping (105 m²): bureauruimtes, vergaderzaal
Tweede verdieping (65 m²): bureauruimte, badkamer
Derde verdieping (18 m²): bureauruimte

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt; woongebied; geen verkavelingsvergunning; geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; geen voorkooprecht; niet-overstromingsgevoelig gebied; geen afgebakende oeverzone; geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed; EPC: label B.

Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?
Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: +32 474 13 37 93 of henry@kmovastgoed.be

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.
 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93