Exclusieve hoeve met wellnessfaciliteiten

 • Type:
  Gemengd gebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  ASL 001B
 • Prijs:
  € 1.150.000

Exclusieve hoeve met wellnessfaciliteiten
Het uitbaten van een uniek wellnesscomplex met B&B-mogelijkheid komt tot werkelijkheid binnen het prachtige kader van Les Salonnières in het hartje van Ouwegem. Enerzijds centraal gelegen, op wandelafstand van winkels en invalswegen, anderzijds op een boogscheut van rust en natuur.

Deze oude herenhoeve uit 1766 onderging een grondige renovatie waarbij het gelijkvloers werd omgetoverd naar twee privéwellnessen met buitenterrassen. Deze zijn voorzien van een overdekte jacuzzi met relaxruimte. Binnenin de privéwellness kan je gebruik maken van een Finse Sauna, een Turks stoombad, een medisch infrarood, een relaxruimte met houtkachel en een regendouche met koude kantelemmer. 

Op het gelijkvloers is ook een wasruimte, een charmante inkomhal met prachtige open haard. Daarnaast biedt het eerste verdiep de mogelijkheid om uit te bouwen tot B&B-ruimtes. De zolder biedt de mogelijkheid om uit te bouwen tot een suite. Deze casco-staat geeft de nieuwe eigenaars carte blanche tot het ontwikkelen van hun ideale investering.  Het perceel is privatief gelegen. In de zomer is het hier heerlijk verblijven in de mooi aangelegde tuin. Daarnaast is een authentiek, volledig gerenoveerd bijgebouw aanwezig op het domein. Momenteel gebruikt door de eigenaars als atelier. 

Samenvattend, een unieke hoeve waar authentieke elementen en warme materialen hand in hand gaan met modern comfort en hedendaagse architectuur. 

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied met een landelijk karakter, gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht.

Voor meer info of bezoek: contacteer LOUISE 
0493 76 17 53

 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0)474 133 793
T: +32 (0)9 233 06 00