Handelszaak met appartement op uitstekende ligging in Temse

Guido Gezelleplaats 8, 9140 Temse

 • Type:
  Gemengd gebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  JVH112
 • Prijs:
  € 498.000

Dit commercieel handelspand met woongelegenheid is uitstekend gelegen in het centrum van Temse. Met haar centrale ligging kunt u te voet alle dichtstbijzijnde winkels, restaurants en nmbs halte Temse bereiken. Voor wie zich met de auto verplaatst geniet u tevens van de vlotte bereikbaarheid stadsring N16 en E17 Gent - Antwerpen. 

De gelijkvloers bestaat uit een zeer mooi ingerichte winkelruimte dat perfect ook als kantoor of dienstencentrum kan gebruikt worden. Het eerste verdiep kan zowel als commerciële ruimte/stockageruimte of als woonst gebruikt worden.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: via de inkomdeur naast de grote etalage over de gevelbreedte, kom je in de grote, open, commerciële ruimte (300m²) met een aansluitend bureel (14m²).
1ste verdieping: via de trap komt u op het eerste verdieping terecht. Hier bevindt zich het appartement dat momenteel niet ingericht is. Mits de nodige opfrissing kan het appartement fungeren als woonst of aansluitend commerciële ruimte als stockage ruimte of eet en leef ruimte voor personeel bijvoorbeeld. Aansluitend vindt u een mooi zonovergoten buitenterras.

Meer info of bezoek? Contacteer Josephine op 0486 37 78 01.

 

Josephine Van Heule
M:
T: