Rustig gelegen alleenstaande woning met een aparte praktijkruimte/atelier.

Baron Arthur Verhaegenlaan 77, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Woning
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  AB145C
 • Prijs:
  € 550.000

Deze ruime villa is gelegen in een zeer rustige straat op een perceel van 625m2 en omvat een apart woongedeelte met een achterliggend gebouw dat kan dienst doen als praktijkruimte/atelier/werkplaats/etc. De ligging is uitstekend vlakbij de dierenkliniek, centrum Merelbeke en uiteraard een vlotte aansluiting via de E40.

In 2013 werd de villa gerenoveerd waarbij alle technieken werden vernieuwd en er dak- en spouwisolatie werd aangebracht. De zonnepanelen voorzien zowel elektriciteit voor het woongedeelte als het bijgebouw. Het bijgebouw werd in 2005 volledig gestript en gerenoveerd in functie van een opnamestudio. Het pand werd daardoor enorm geïsoleerd en de vloer staat onder andere op veren, wat geluiddempend werkt. 
De woning wordt momenteel verhuurd als studentenwoning, waardoor de woonkamer opgedeeld werd in 2 slaapkamers. Deze ruimte is terug gemakkelijk te herstellen naar één woonruimte.

De indeling is als volgt:
1. Woongedeelte: op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte (nu opgesplitst), bijkeuken, keuken en badkamer (met toilet en douche). Het eerst verdiep biedt plaats aan 3 slaapkamers, een berging en een zoldertje.

2. Bijgebouw: dit gebouw heeft een oppervlakte van 108m2 en is momenteel ingericht als woning. Er is een slaapkamer met badkamer, keuken, leefruimte en een studio/werkruimte met zicht op de tuin.

EPC 143 (woning) en 223 (bijgebouw).
Elektrische keuring conform!
Vergunning, Woongebied, Geen voorkooprecht, Geen rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd, geen verkavelingsvergunning.

Verkoop via overdracht van aandelen is mogelijk.

Meer info of bezoek? Contacteer Arne op 0476 38 87 12.

Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef KMO VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Arne Barrezeele
M: +32 (0) 476 38 87 12
T: +32 (0) 9 233 06 00