Gemengd gebouw bestaande uit een loods, kantoren en woonst nabij N60 Gent-Ronse

Graaf Van Landaststraat 13, 9700 Oudenaarde

 • Type:
  Gemengd gebouw
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  AB132
 • Prijs:
  € 525.000

Dit volledig instapklaar gemengd gebouw is centraal gelegen te Eine (Oudenaarde) en op 2 minuten van de verbindingsweg N60 (Gent-Ronse). Het pand heeft een gemengde functie en is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren.

Het pand omvat op het gelijkvloers een magazijn met inrit van 212m², kantoorruimte/showroom van 83m². De eerste en tweede verdieping bieden plaats aan een duplex-appartement met een ruim terras. Het woongedeelte is toegankelijk vanaf het gelijkvloers via een aparte inkom.
Het gelijkvloers werd in 2010 hoogwaardig gerenoveerd en omvat een kantoorruimte/showroom volledig op maat met ingemaakte kasten en een vergader- of polyvalente ruimte. Het magazijn is zowel toegankelijk via de automatische sectionaalpoort als de kantoren.

Het woongedeelte omvat op de eerste verdieping een ruime woonkamer, keuken met alle toestellen en toegang naar het mooi en ruim terras. Daarnaast vinden we er 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. De zolderverdieping biedt ruimte aan 1 hobbykamer en de mogelijkheid tot nog een extra kamer.

CV op aardgas en elektriciteit volledig conform!
EPC 318. (woongebied, geen rechterlijke of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht)

Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef KMO VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Arne Barrezeele
M: +32 (0) 476 38 87 12
T: +32 (0) 9 233 06 00