Handelspand met bovenliggend gerenoveerd appartement

Diependale 73, 9700 Oudenaarde

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  AP002C
 • Prijs:
  € 305.000

Veelzijdig handelspand met bovenliggend gerenoveerd appartement/opbrengsteigendom. Momenteel wordt het gelijkvloers uitgebaat als horecazaak. Met veel potentieel voor het uitbaten van een zelfstandige zaak dankzij de ligging aan drukke invalswegen en de onmiddellijke aansluiting met de verbindingsweg N60. Het pand bevindt zich bovendien ook op wandelafstand van de grote markt van Oudenaarde, tal van winkels, scholen en openbaar vervoer. Het pand is onlangs gerenoveerd en is dus geschikt voor een directe start! Bovenliggend een volledig gerenoveerd appartement.

Indeling gelijkvloers: aparte water/gas en elektriciteitsmeter (dag- nachttarief of tweevoudig uurtarief), handelsruimte, toilet, doorgang naar het appartement (met aparte voordeur langs de straatkant). Garage en privéruimte met kleine keuken, toilet. Een droge kelder van ongeveer 40m² waar zich een recente CV-ketel van het merk Buderus bevindt. Aparte ontkalker aanwezig.
Indeling appartement: aparte water/gas en elektriciteitsmeter, aparte ingang, hal, 3 slaapkamers (10m², 12m² en 15m²), te installeren keuken, badkamer met toilet, berging (met zoldertrap) met condensatie cv-ketel waar tevens wasmachine en droogtrommel kan geplaatst worden, terras van ongeveer 28m².
De zeer ruime zolder geeft de mogelijkheid om er een extra woonruimte van te maken.

CV: Aardgas
Elektriciteit Conform!
Opp: 274 m² / BJ 2019 / EPC 327 /  BWO: 532 m²
Stedenbouwkundige inlichtingen: Bouwvergunning en verkavelingsvergunning uitgereikt, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied
 

Olivier Coppoy
M: +32 (0) 475 33 02 46
T: +32 (0) 9 233 06 00