Gerenoveerde woonst met loods/atelier (225m²), voorzien van zonnepanelen

Eetsvelde 19, 9420 Aaigem

 • Type:
  Magazijn
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  NL054C
 • Prijs:
  € 499.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website.
Deze ruime gelijkvloerse woning met loods/atelier bevindt zich in een rustige en groene omgeving te Aaigem, doch vlakbij belangrijke invalswegen en op een vijftal minuten van de E40 te Erpe-Mere. Het pand onderging de laatste jaren nagenoeg een volledige renovatie en voldoet dus aan het hedendaags wooncomfort. 28 zonnepanelen aanwezig (met groenestroomcertificaten tot 2031).
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 271m². Ze bestaat uit een inkomhal, gezellige woonkamer met pelletkachel, keuken (voorzien van een stoomoven, warmhoudlade, vaatwas, koelkast, diepvries, kookplaat en dampkap), veranda, bureauruimte, 3 slaapkamers, badkamer met lavabomeubel en douche, apart toilet, berging en een garage. Kelder en zolder aanwezig.
Naast het woonhuis bevindt zich een loods/atelier van 225m², geschikt voor de uitoefening van een beroepsactiviteit, als opslagruimte, hobbyruimte,... De loods is toegankelijk via een grote, hoge poort en is momenteel opgesplitst in 2 gelijke ruimtes, maar kan makkelijk samengevoegd worden (is geen draagmuur). Daarachter is er nog een kleine bergruimte.
Zuidgericht tuin waar het aangenaam vertoeven is, in alle rust en privacy.
Nieuwe PVC ramen met rolluiken, geïsoleerd dak, stadswater + putwater + regenwater aanwezig, waterverzachter + ontijzeraar + UV-lamp (zuivering water).
EPC: 384 kWh/m². Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig.

Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef KMO VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Olivier Coppoy
M: +32 (0) 475 33 02 46
T: +32 (0) 9 233 06 00