Unieke en exclusieve handelswoning in historisch Brugge

Hoogstraat 25, 8000 Brugge

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te koop
 • Referentie:
  AB089
 • Prijs:
  € 549.000

Deze exclusieve eigendom is uniek gelegen in het hart van Brugge en op een boogscheut van de Grote Markt, de Burg en het Belfort. Dankzij zijn schitterende en commerciële locatie werd het pand door de eeuwen heen cultureel erfgoed van Brugge. Met zijn bouwjaar van ca. 14e eeuw straalt deze woning samen met zijn authentieke elementen puur karakter uit.

Het pand is momenteel ingericht als handelswoning met op het gelijkvloers een handelsruimte en op de bovenliggende verdiepingen een woonst. Het pand kan, indien gewenst, perfect heringericht worden naar een volwaardige woonst.
Het gelijkvloers is ingedeeld in een open winkelruimte (68m²) met een gaskachel, toilet en toegang tot een privé-stadstuintje. De kelderruimte is ingericht als atelier van ca. 68m².
Via een aparte toegang bereik je de eerste verdieping die smaakvol werd ingericht met een prachtige open leefkeuken (geplaatst in 2017) en een bijhorend salon/cosy corner. In dezelfde stijl vinden we op de tweede verdieping, twee ruimte slaapkamers met elk een eigen badkamer; beiden voorzien van een lavabo, douche en toilet. Tot slot kan de zolder met uniek eiken gebinte nog ingericht worden tot een extra slaapvertrek of leefruimte.

Beschermd monument en bouwkundig erfgoed. Stadswoning "De Kroon".
EPC 241
Sted. inlichtingen in aanvraag sinds 24 juli 2018.

Indien u meer info wenst of een bezoek, contacteer Arne op 0476 38 87 12!

Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef KMO VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Arne Barrezeele
M: +32 (0) 476 38 87 12
T: +32 (0) 9 233 06 00