Instapklare kantoorruimte van 500m² langsheen de R4 nabij Station Gent Sint Pieters

 • Type:
  Kantoorruimte
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  HVT216
 • Prijs:
  € 5.833/maand

Instapklaar en lichtrijk kantoor op het gelijkvloers, ideaal gelegen vlakbij station Gent-Sint-Pieters. Dit kantoor biedt alles wat u nodig heeft om meteen aan de slag te gaan. De kantoren zijn al voorzien van moderne bureautafels, wat de overgang naar uw nieuwe werkruimte naadloos maakt. Voor bedrijven die extra archiefruimte nodig hebben, is er optioneel opslagruimte beschikbaar op de site.

De ligging is perfect voor sportieve werknemers; op slechts een korte wandelafstand bevinden zich de Blaarmeersen, een groene oase voor sport en ontspanning. Bovendien zijn er in het gebouw douches beschikbaar, zodat uw medewerkers zich na een sportieve pauze weer fris en opgewekt voelen.

Voor uw parkeergemak is er voldoende parkeerplaats op de site, inclusief laadpalen voor elektrische voertuigen, beschikbaar voor 60 EUR per plaats per maand. Daarnaast is er een ruime fietsenstalling, wat fietsers de zekerheid geeft van een veilige parkeerplaats voor hun fiets.

Op de site zijn er tevens extra vergaderzalen en seminarieruimtes beschikbaar, geschikt voor groepen van 10 tot 200 personen. Deze ruimtes zijn voorzien van cateringfaciliteiten, waardoor uw vergaderingen, trainingen en seminars professioneel en comfortabel kunnen verlopen.

Dit kantoor is per direct beschikbaar en biedt een uitstekende kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne, goed uitgeruste werkruimte op een toplocatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van dit fantastische kantoor.

Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?
Contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93