Bedrijfsgebouw van +/- 15.000 m² met VH: 9,5m in Deinze

 • Type:
  Magazijn
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  HVT212
 • Prijs:
  € 49.000/maand

Bedrijfsgebouw van 15.000m² met magazijnen, kantoren en koelfaciliteiten in Deinze ondergaat geplande renovatiewerken om te transformeren tot een modern bedrijfsgebouw.

Met een stevige staalconstructie, hoge draaglast, rolbruggen, een geïsoleerd stalen dak en een indrukwekkende vrije hoogte van 9,5 meter, zullen de magazijnen optimale logistieke mogelijkheden bieden.
Het complex zal beschikken over 8 sectionaalpoorten en 3 laad- en loskades, wat zorgt voor een efficiënte goederenstroom.

De kantoren zijn voorzien van verlaagde plafonds, een tegelvloer, energiezuinige LED-verlichting en een efficiënt ventilatiesysteem, wat bijdraagt aan een aangename werkomgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid, een verhard buitenterrein en circulatieruimte beschikbaar.

Gelegen op slechts 10 km van de E40-oprit Baarle en Nevele, 6 km van de E17-oprit Deinze, en binnen een straal van 40 km van steden zoals Kortrijk, Brugge, Gent en Ronse, geniet dit project van een strategische ligging die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel leveranciers als klanten.

Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem vandaag nog contact met Henry Van Tornhout op via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93