Lichtrijk kantoor 647 m² te huur nabij Gent Sint-Pieters

 • Type:
  Kantoorruimte
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  HVT207C
 • Prijs:
  € 7.000/maand

Dit ruime en lichte kantoor, te huur, beschikt over 8 eigen parkeerplaatsen en bevindt zich op loopafstand van Gent-Sint-Pieters. Dankzij deze locatie is het pand uitstekend bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Het kantoorgebouw heeft een industriële en karaktervolle uitstraling, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. De overvloedige natuurlijke lichtinval en het gevoel van ruimte en openheid dragen hieraan bij. De ruimtes worden verwarmd via vloerverwarming en er is ook koeling aanwezig. Bovendien worden er 78 zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor de huurder kan profiteren van een voordelig elektriciteitstarief.

Het kantoor beschikt over een goed uitgeruste keuken met ingebouwde apparatuur, een aparte vergaderruimte, aparte kantoren en gescheiden sanitaire voorzieningen voor dames en heren.

De totale oppervlakte bedraagt 647 m², waarvan 452 m² op de begane grond en 195 m² op de verdiepingen. Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar, en de verhuurder zal zorgen voor de aansluiting voor het plaatsen van laadpalen.

Het kantoor is per direct beschikbaar. 

Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek via 0474 13 37 93 of via henry@kmovastgoed.be

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93