Exclusieve High-End BEN Kantoorruimte 500m² te huur in Gent

 • Type:
  Kantoorruimte
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  HVT162M11C
 • Prijs:
  € 6.250/maand

Wij presenteren met trots twee state-of-the-art high-end BEN (Bijna Energie Neutraal) kantoorgebouwen gelegen aan "The Loop" in Gent, een locatie die uitblinkt in zichtbaarheid en bereikbaarheid. Met een imposante bruto vloeroppervlakte van 9.000 m², verdeeld in flexibele eenheden vanaf 500 m2, bieden deze gebouwen een uitgelezen kans voor uw bedrijf om te floreren.

De ligging is uitermate gunstig, met naadloze toegang tot het knooppunt E40/E17 en de R4. Bovendien sluit het pand aan op een uitgebreid fietswegennetwerk, terwijl een bushalte op slechts 400 meter afstand ligt, met snelle verbindingen naar het station Gent-Sint-Pieters.

Elk gebouw omvat 9 identieke verdiepingen met elk een bruto-vloeroppervlakte van 1.000 m². Iedere verdieping is onderverdeeld in twee gelijke delen van elk 500 m. Specifieke verdiepingen zijn versterkt met extra draagkracht, waardoor ze perfect geschikt zijn voor laboratoria en vergelijkbare toepassingen.

Een kern per verdieping herbergt liften, sanitaire voorzieningen, noodtrappen, technische ruimtes en twee glasvezelaansluitingen. Verhoogde vloeren en extra hoogwaardige klimaatplafonds (voor verwarming en koeling) met akoestische afwerking dragen bij aan het optimale werkomfort.

Met een combinatie van zonne-energie, geothermische technologie en geavanceerde klimaatregeling zijn deze gebouwen uiterst energiezuinig. Een geavanceerd ventilatiesysteem verbetert de luchtkwaliteit en daarmee de werkomstandigheden. De verlichting is DALI-gestuurd en de buitenzonwering wordt volautomatisch aangepast. 

Deze gebouwen zijn voorzien van geavanceerde brand- en inbraakbeveiliging, inclusief camerabewaking. Een ANPR-camera (nummerplaatherkenning) bij de inrit van de parkeergarage verhoogt het veiligheidsniveau. 

Kies voor een toekomstgerichte werkruimte die uw bedrijf en medewerkers inspireert, terwijl u een positieve impact hebt op het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en uw plek in deze bijzondere kantooromgeving te reserveren.
Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93