Handelszaak met appartement/stockage op uitstekende ligging in Temse

 • Type:
  Handelspand
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  HVT033C
 • Prijs:
  € 2.600/maand

Dit commercieel handelspand met woongelegenheid is uitstekend gelegen in het centrum van Temse. Met haar centrale ligging kunt u te voet alle dichtstbijzijnde winkels, restaurants en nmbs halte Temse bereiken. Voor wie zich met de auto verplaatst geniet u tevens van de vlotte bereikbaarheid stadsring N16 en E17 Gent - Antwerpen. 

De gelijkvloers bestaat uit een zeer mooi ingerichte winkelruimte dat perfect ook als kantoor of dienstencentrum kan gebruikt worden. Het eerste verdiep kan zowel als commerciële ruimte/stockageruimte of als woonst gebruikt worden.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: via de inkomdeur naast de grote etalage over de gevelbreedte, kom je in de grote, open, commerciële ruimte (300m²) met een aansluitend bureel (14m²).
1ste verdieping: via de trap komt u op het eerste verdieping terecht. Hier bevindt zich het appartement dat momenteel niet ingericht is. Mits de nodige opfrissing kan het appartement (300m²) fungeren als woonst of aansluitend commerciële ruimte als stockage ruimte of eet en leef ruimte voor personeel. Aansluitend vindt u een mooi zonovergoten buitenterras.

Meer info of een bezoek? Contacteer Henry Van Tornhout 0474 13 37 93!
 

Henry Van Tornhout
M: +32 (0) 474 13 37 93