Prachtige villa met optie tot praktijkruimte/kantoren te huur nabij centrum Gent.

Deinsesteenweg 18, 9031 Drongen

 • Type:
  Praktijkruimte
 • Transactie:
  Te huur
 • Referentie:
  R.3102C
 • Prijs:
  € 2.950/maand

Deze villa is uitstekend gelegen nabij het centrum van Gent en nabij de aansluitingen met verschillende verbindingswegen (R4, E40, ...).
Het pand wordt momenteel gebruikt als deels woning en deels praktijkruimte en is omgeven met een prachtig groene tuin met zwemvijver.
Indeling: inkomhal/wachtruimte, bureaukamer/praktijkruimte 1, apart toilet, woonkamer, eetplaats, keuken met directe toegang tot terras.
1eV: 2 kamers met doorgang, deze worden momenteel gebruikt als praktijkruimte, 1 ruime kamer die momenteel ook als praktijkruimte is ingericht, 1 ruime slaapkamer met apart toilet en badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel.
2eV: 1e slaapkamer, studio met 2e slaapkamer, keuken en badkamer met toilet, douche en wastafel. Deze studio kan perfect apart van de woning gescheiden worden mits het plaatsen van een buitentrap.
Verder is er nog een inpandige garage met grote zolderkamer en een droge kelder.
Een prachtige, zonnige tuin met aangelegd terras en zwemvijver.
Vooraan de woning is er heel wat parkeermogelijkheid.
EPC: 545 (dateert van voor enkele renovatiewerken).
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied met landelijk karakter, geen bouwovertredingen, bouwvergunning aanwezig, verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, geen overstromingsgevoelig gebied.

Henry Van Tornhout
M: +32 (0)474 133 793
T: +32 (0)9 233 06 00